ירידה של 7 קילו בשבועעים ובשבוע השלישי עלייה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

22/07/2006 | 21:42 | מאת: אביעד

שלום,קוראים לי אביעד אני בן 16 וחצי. שהתחלתי את תקופת החיטוב שקלתי 74 פחות או יותר. בתוך שבועיים ירדתי ל-67 . בשבוע האחרון (השבוע השלישי) יצא לי לאכול פחות שומנים. פחות קלוריות ובכלל הכל פחות. +שש אימוני מכון כושר +4 אימוני ריצה של בין 3 -6קילומטר. שבדרך כלל יוצר לי 4 אימוני מכון כושר ושני אימוני ריצה. בקיצר. השבוע עליתי שני קילו ל-69. ואין לי מושג איך זה יכול להיות.. וזה גם ממש מבאס. אם מישהו יודע אם יש סיבה מסויימת או שזה ככה תמיד אחרי ירידה מהירה שעולים טיפה. אז אני אשמח לקבל תגובה. והגוף שלי מתחיל לאגור שומן משום מה. למרות התפריט וכל הספורט. התפריט שלי: בבוקר שעה 9 נס קפה (עם שני כפיות סוכר) +דנונה 1 וחצי אחוז שומן צהריים 12 וחצי צלוחית אורז ושניצל אחד לא גדול. ארוחת 4. שני פרוסות לכם עם גבינה 5 אחוז שומן ארוחת ערב. שגם אחרי האימון .. שעה 8 דנונה ושני ביצים. מה שבעצם שיניתי מהתפריט הרגיל שהיה לפני תקופת החיטוב זה. שהורדתי את הלחמניה ונגיד עוגיות על הבוקר. ועכשיו יוצא לי גם יותר אימוני אירובי . אני אשמח לדעת מה לשנות עקב זה שאני חש שוב שאני מתחיל לעלות באחוזי שומן למרות התפריט הדל וכל הפעילו הגופנית . תודה מראש

23/07/2006 | 12:15 | מאת:

יתכן והעליה נובעת מעליה במסת השריר שכן פעילות ספורטיבית מחזקת את השרירים ומעלה את המסה שלהם. בנוסף, כשהגוף לא מקבל מספיק מזון חילוף החומרים שלו נכנס לקצב איטי מה שלעיתים מעלה במעט את אגירת השומן בגוף. אני ממליץ להוסיף ירקות, הם מכילים כמות יפה של ויט ומינרלים וסיבים תזונתיים המסייעים ביציאות ודגנים מלאים (אורז מלא, שיבולת שועל, קינואה, כוסמת) שגם מכילים סיבים ומסייעים בתחושת השובע. בברכה, ד"ר עדי סאקר

23/07/2006 | 19:14 | מאת: עודד

מניסיון... כשאתה אוכל קצת מתאמן הרבה - אתה אוגר שומן תמיד...אך המשקל משחק פעם יורד פעם עולה... מה שקורה שאתה עולה במסת שריר בגלל האימונים אך עקב חוסר תזונה השריר נהפך לשומן - והדבר משפיע או חיצונית או בעלייה במשקל... תאכל רגיל ובהתאם לאימונים - התייעץ במאמן חדר הכושר... לי זה עזר... בתקופה של חצי שנה עליתי 4 קילו - וחיצונית...רזיתי והתחטבתי בהצלחה