זקוקה לעזרה.

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

19/07/2006 | 03:23 | מאת: מעיין

עדי, שלום. אני בחורה בת 20, סובלת 6 שנים מהפרעות אכילה 6 שנים בולימיה מתוכן שנה ש אנורקסיה. כמו כן, שימוש רב במשלשלים. בחודש האחרון החלטתי (סוף סוף) לקחת את עצמי בידיים ולצאת מהבוץ התובעני הזה. אני מטופלת במרכז להפרעות אכילה בתל השומר, ובמעקב של תפריט תזונה טבעית. בעקבות השימוש הרב במשלשלים והפסקתם הפתאומית יש לי בעיות של גזים, נפיחות, עצירויות.. ניסיתי מיצי שיזיפים, פירות יבשים.. אבל זה לא ממש עזר. בנוסף לכך רציתי לדעת אם יש דרך לנקות את הרעלים שבגוף מנזק המשלשלים? תודה, ושבוע טוב. מעיין.

23/07/2006 | 14:00 | מאת:

ישנה דרך טבעית שאני מטפל בה בשיטת ההידרותרפיה, שזהו ניקוי של המעי הגס מרעלים שנצברו אשמח אם תיצרי קשר עם המשרד לקבלת פרטים נוספים 035444356