הורדת שומן והעלאת מסת שריר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

16/07/2006 | 19:48 | מאת: קובי

שלום יש לי שאלה...אני בחור רזה שמתאמן במכון מטר 76 ככה ושוקל 60..אני אמור לשקול 70!...עכשיו יש לי מעי רגיז-זה אומר שהבטן שלי טיפה נפוחה..עכשיו שאני יושב יש לי שומן בבטן..אז אפשר להגיד שזה מנופח משומן ולא מהמעי הרגיז..ואני רואה שזה מנופח לי גם מהמעי הרגיז וגם מהשומן..עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את השומן המצטבר הזה בבטן ובנוסף להעלות במסת שריר..כאילו מה מומלץ? לאכול הרבה חלבון למשל טונה עם סלט ולא עם לחם? להוריד בכמות הלחם? אני שואל כי מאוד מאוד מאוד קשה להוריד את השומן בבטן התחתונה..(כמו השומן של הבשר,קשה כזה) אודה לך על התשובה!!

17/07/2006 | 15:26 | מאת:

שומן בבטן קשור לצריכת שומנים מרובה, יתכן ואינך סופג טוב את המזון אתה צריך לעשות בדיקה לרגישות לאוכל. בנוסף להעלות רמת שרירים עליך לבנות תכנית התעמלות ולהוסיף חלבון עם כל ארוחה.

18/07/2006 | 17:19 | מאת: שלומי

אח שלי... אתה בכלל לא בפורום הנכון....תנסה פורום של מתעמלים ומפתחי שרירים.. באופן כללי אני יכול לומר לך שעליך לאכול יותר חלבונים - זאת בתנאי שאתה אוכל אותם עד חצי שעה אחרי האימון. בכל אופן, אם אתה רזה באופן טיבעי (תורשתית... תוכל להשוות עם בני משפחתך) אזי יקשה עליך מאוד לעלות עליייה דרמטית במשקלך (משקל השריר והשומן כאחד) שא ברכה (וסע לפורום אחר...)