פשטן טחון להרזייה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

08/07/2006 | 13:22 | מאת: אינה

שלום רב! בקשתי לעזור בשאלה. אני שמעתי שפשטן טחון עוזר להרזייה. עד כמה זה נכון? הרי יש בו המון שומן, עומנם ראווי, אשמח לקבל תשובה של מישהוא מוסמך בתחום, בגלל שחצי שנה אחרי הרזייה(ירדתי 21 קילו) נאצרתי ולא מצליחה להוריד עוד 10 קילו, כדי לשקול 67 קילו בתודה מראש מחקה מאוד לתשובה אינה

11/07/2006 | 12:53 | מאת:

פשתן מכיל הרבה אומגה 3 המסייעים לירידת שומנים, אך בד"כ עצירה בירידה במשקל נובעת מאי יכולת הגוף להוציא רעלים. לכן מומלץ שינוי בתזונה וניקוי גוף לפרטים נוספים 035444356