שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/07/2006 | 18:10 | מאת: DORI

שלום אני בן 26 מעשן בסביבות משען בסביבות 6 שנים עם הפסקה של שנה.........הייתי אצל רופא בגלל שחטפתי וירוס והוא אמר שאני חייב להעלות את הרמה החיסונית בגוף הוא המליץ על אומגה 3....ולאכול דגים.....וכמובן הפסקת העישון......מה שרציתי לשאול כל כמה זמן לבלוע אומגה 3????האם אקטימל עוזר????האם עליי לאכול יותר פרות וירקות????מה עליי לאכול בנוסף אם אני רוצה לתגבר את מערכת החיסון???????

01/07/2006 | 21:57 | מאת: DORI

היי אני יחדד את השאלה מצאו אצלי וירוס פפילומה בבדיקת PCR אבל הנגיף עדיין לא התפרץ כמו כן אני מקווה שיעלם לגמרי מה עליי לעשות כדי להעלים את הדבר הנורא הזה????

02/07/2006 | 08:36 | מאת: healthkeep

שלום, האם שמעת על lactoferrin?

11/07/2006 | 14:04 | מאת:

מוצרים טבעיים מומלצים הם זרעי אשכוליות (GSE), שמן אוגנו, ומוצר בשם פורמולה 7 המורכב מאגוזי מלך שחורים, צמח ארטמיזה וצמח כלוורס.

11/07/2006 | 14:00 | מאת:

הכי חשוב לצרוך במצבך אומגה 3 1000מ"ג ואנטי אוקסידנטים. אני ממליץ על מוצר אנרגיה C המכיל אנטיאוקסידנטים בריכוז גבוה מאוד