רדוקטיל

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/06/2006 | 08:29 | מאת: gal

בוקר טוב, הנני בת 27 גובה 1.68 שוקלת 65, בכושר גופני מעולה (ריצה 4 פעמים בשבוע) אך יש לי בעיה במערכת עיכול (לא שורפת שומנים) נפגמה עקב דיאטות מרובות, לכן אני לא מרזה במשקל ואף עולה (לא כולל מסת שריר), (אוכלת בצורה מסודרת ורק אוכל בריא). עקב כל החלטתי לנטול "רדוקטיל" השאלה שלי היא כזו - יומיים שאני משתמשת ברדוקטיל אך אתמול בלילה כולי התמלאתי בפריחה וגירויים רק ברגל אחת, ולאחר רבע שעה הכל חלף כלא היה קמתי בבוקר ואין אף סימן לגירוי אדמומיות וכו' . האם זה מהתרופה או פסיכולוגי? האם להמשיך? אשמח לתשובה כולי בהיסטריה יום טוב ושבוע טוב.

25/06/2006 | 10:25 | מאת:

אחת מתופעות לוואי של התרופה היא פריחות על העור, כדי שתורידי את התרופה כי לא יעזור לך להרזייה. אנו ממליצים על ניקוי גוף מרעלים ע"מ להחזיר את הגוף לתפקוד תקין בנוסף, במרפאתנו יש לנו בדיקות לבדוק תפקודי גוף מבחינת ספיגת מזון, רעלים וכו' לפרטים נוספים 03-5444356

22/07/2006 | 10:58 | מאת: דנה

אני בת 45 משקלי 63 גובהי 165 מעונינת להוריד בערך 3 קילו התחלתי להשתמש ברדוקטיל אכן התאבון לגמרי פחת אך כמעט ואינני מצליחה לישון מלבד כמה שעות לכן אני לוקחת אך הרדוקטיל בשעה 0630 בבוקר ועדיין אני מלאת מרץ והיפר אקטיבית. לכן החלטתי לקחת יום כן ויום לא האם זה בסדר? מהי הצעתך . מודה לך מאוד