דלקת קיבה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/06/2006 | 08:26 | מאת: עומליה

שלום. אני שותה מיץ עשב חיטה ולאחרונה התפתחה אצלי דלקת קיבה ולדקת ושט. שאלתי היא האם להפסיק את שתיית המיץ או שאין לזה קשר. (אני זוכרת שבתחילת השתיה של המיץ היו לי גרפצים כמו שיש לי עכשיו) כמו כן אני חוששת לקחת לוסק שמא הוא סתם רעל שיטפל בסמפטום ולא בבעיה. אודה על תשובה!

20/06/2006 | 10:19 | מאת:

אנו ממליצים על מוצר GSE, זרעי אשכוליות אין קשר בין הדלק לעשב חיטיה, אך יש לבדוק כי המוצר שאת רכשת נקי הלוסק אכן מטפל בסימפטומים ולא בבעיה לפרטים נוספים צרי קשר: [email protected] 03-5444356