תזונה לפי סוג דם

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2006 | 12:54 | מאת: יהודה

עדי שלום, 1. בפרק התזונה באתר שלך כתוב ש"מחקרים מעמיקים הוכיחו שהמזון הנכנס לגוף עובר דרך הדם לפני שהוא מזין את תאי הגוף לכן המזון חייב להיות ידידותי לסוג הדם". מלבד הניסוח הלא מוצלח (ברור שכל מזון עובר דרך הדם לפני שהוא מזיון את הגוף - לא צריך לשם כך מחקרים מעמיקים...), האם תוכל לתת קישור למספר מחקרים מעמיקים או שיטחיים המוכיחים את הקשר בין תזונה לפי סוג דם לבריאות האדם (מלבד הספר שנכתב בנושא). 2. אם צמחוני / טבעוני הוא בעל סוג דם O - האם הוא יסבול מבריאות לקוייה אם לא יאכל בשר?

09/04/2006 | 16:15 | מאת:

יהודה שלום, הניסוח הפשטני מבוסס על הנחת היסוד הדמוגרפית, כי לא מעט אנשים אינם מחזיקים בהשכלה רחבה, שלא לדבר על בסיסית. הנה קישור למאמר הרלוונטי ביותר עבור שאלתך, אשמח לקרוא את חוות דעתך והערותיך בנוגע למאמר זה: http://www.dadamo.com/knowbase/lectin/lectin-kb.htm באשר לשאלת סוג הדם- שאלתך מתעלמת מפרמטר סוג הבלוטה שאוזכר באתר, כמו כן לא ציינת מהו סוג הטבעונות הנדון, על כל פנים, באופן כללי- צמחונות נבונה המקפידה על גיוון (שעועית שחורה, קטניות, אגוזים, גרעינים, חיטה מונבטת, קינואה,ירקות, פירות) תאפשר לשמור על בריאות תקינה. רב בעיות הבריאות של צמחונים נובעות מאי הקפדה על גיוון, לרבות אספקת תחליפי בשר הולמים.