ניקוי הגוף מאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/05/2006 | 10:16 | מאת: אושר511

אני חצי שנה אחרי לידה ואני מניקה את התינוקת באופן מלא. בעברי שזה 3 שנים אחרונות סבלתי מדלקות חוזרות של גרון . אני היתי אצל נטורופתית והיא אמרה לי שיש צורך לעשות ניקוי בקיבה כי כנראה מרוב אנטיביוטיקה יש לי קנדידה בקיבה (דרך הסתכלות בעין ) . מה אתה חושב שאני צריכה לקחת לנקות את הגוף כך שלא יפגע בהנקה .

14/05/2006 | 13:33 | מאת:

GSC זרעי אשכוליות שאפקטיביים נגש הקנדידה, מזון עשיר בויטאמין C, חיידקי אסידופולוס.

10/07/2007 | 23:57 | מאת: כלנית

לד'ר סאקר שלום שאלתי האם קיימת דרך לטפל בחיידק הליקובקטר פילורי. לא הצלחתי להתמודד עם טיפול אנטיביוטי אשר גרם לתופעות לוואי שונות ולכן הפסקתי לאחר מספר ימי טיפול. תודה רבה