דחוף,אשמח אם תענה בזריזות, תודה.

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/10/2007 | 11:09 | מאת: רונית

האם נכונה האמונה כי שתיית מים עם הארוחה, גורמת לויטמינים והמינרלים שבגוף להספג רק בחלקם? ואם נוכל מזון ללא שתיה, הויטמינים והמינרלים יספגו במלואם? יש לי ילד בן 4.5 הגננת מסרבת לתת לילדי הגן לשתות בזמן האוכל בטענה לאמונה זו, רציתי לדעת האם יש משהו במה שהיא אומרת , או שזה מופרך לחלוטין, מעולם לא שמעתי על הסברה הזו, אשמח אם תענה בזריזות, כי בינתיים הילד שלי מתייבש בגן... המון תודה, רונית.

19/10/2007 | 20:42 | מאת:

שלום רונית! ישנה תאוריה שאומרת שכאשר לאנשים יש בעיה במערכת העיכול אז זה יוצר גזים, אבל אם אין בעיה ניתן לשתות מים ללא חשש! בהצלחה