גזים איומים....

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

24/08/2007 | 06:22 | מאת: אורית

עדי שלום וברכה, שמי אורית אני בחורה בת 25 בריאה בדר"כ. בתקופה האחרונה (משהו כמו 3 חוד'), אני סובלת מגזים איומים בבטן. אין לי מושג כ"כ ממה זה נובע. לפני מ"ס שנים עשיתי דיאטה חריפה מאוד ואני חושבת שזה מאוד מאוד קשור לפעילות הסדירה של מערכת העיכול. ניסיתי בזמנו ליטול גזים איקס, וכן תרופה טבעית של ד"ר רקוויק, אך זה כמובן עזר לפרק זמן מסוים. הדבר מאוד לא נעים, משום שזה מלווה גם בריחות לא נעימים מה שגורם לי לאי נוחות וגם לא להיות יותר מידי בסביבת אנשים. מה עלי לעשות???? אני כבר מיואשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בברכה,אורית.

26/08/2007 | 11:23 | מאת:

אורית שלום, על מנת לפתור את בעיית הגזים אני ממליץ לך להשתמש ב"איז". זוהי תרופה העוזרת לשיפור תהליך העיכול. בנוסף את יכולה להיעזר בהידרותרפיה, שטיפת המעי הגס המנקה את המעי ודפנותיו מגזים, פסולת ורעלים.

02/09/2007 | 23:46 | מאת: דודו

שלום מהו "איז" ואיפה קונים אותו? תודה דודו

08/09/2007 | 13:29 | מאת: צלול

ישנם גם תירגולים יוגים אשר עוזרים לפתור בעיות אלו (ניקראים קריות או shatkarmas