התקררות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/06/2007 | 14:49 | מאת: נוי

שלום, לפני כשלושה שבועות הרגשתי כי אני מתחילה להתקרר. אחרי שבוע התחילה נזלת ובהמשך התחזקה, שינתה צבעה, הופיעה ליחה... בקיצור עברו 3 שבועות ואני לא מרגישה לקראת סיום. היו כמה ימים שהרגשתי כי הסינוסים מלאים ומודלקים וזה חלף. אני לא נוטלת תוספי תזונה ותרופות. התזונה שלי בעיקר מקווקר, ירקות, פירות, קרקרים, טונה, ביצה, אבוקדו, טחינה. השבוע לא אכלתי מוצרי חלב למרות שבד"כ אני אוכלת גבינה לבנה. אני מאמינה כי מדובר בתהליך ניקוי של הגוף, הפרשה של פסולת ויש לתת לגוף את הזמן והאפשרות לעשות זאת. שאלתי, האם יש משהו בתזונה שיכול לעזור לכך? לאחרונה יש התרבות של גזים, האם זה קשור להתקררות ולניקוי? תודה

03/06/2007 | 10:25 | מאת:

לחיסול ההתקררות ומניעת חזרתה + חיזוק המערכת החיסונית מומלץ לצרוך GSE 3 פעמים ביום 10-15 טיפות מהולות בכוס מים /מיץ לגבי גאזים אני ממליץ על אנזימי עיכול ממפאפאיה ירוקה