שלמות והשלמות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

06/05/2006 | 15:28 | מאת: דוד

1-ברזל: במידה ואיני אוכל בשר ורק מעט דגים, ביצים ומוצרי חלב- האם עליי להשלים את צריכת הברזל שלי כתוסף? ואם כן, מהו התוסף הטוב ביותר הקיים בשוק? 2- חלבון: במידה ואיני אוכל בשר ורק מעט דגים, ביצים ומוצרי חלב, וכן מעט קטניות- האם כדאי לי להשלים את צריכת החלבון עם חלבון WHEY (חלבון יותר איכותי מביצה, ונרי זה אוכל בסופו של דבר)? ואם כן, מהו התוסף הטוב ביותר הקיים בשוק? אגב, האם חלב אורז נחשב כחלבון איכותי? 3- כמה זרעי פשתן עליי לצרןך ביום ע"מ לכסות את מכסת הOMEGA 3 המומלצת? 4- חמאת בוטנים ללא תוספות. מומלץ או לא? ולמה. תודה

11/05/2006 | 14:23 | מאת:

1. אין צורך בתוסף. כדאי לקחת ויטמין C עוזר לספיגת הברזל 2. חלב אורז לא נחשב כאיכותי. מי גבינה הוא מקור הכי טוב של חלבון. ממליץ לקחת מה שעשוי מעיזים ולא מפרה. 3. 1000 מ"ג שמן ביום. כלומר כף. 4. חמאת בוטנים- סביר, לא להגזים, מאוד מייבש. מנה ביום-3 כפות לכל היותר.