לקסעדין ??

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/05/2007 | 23:16 | מאת: א

זקוק לשמוע את דעתכם... חברה שלי סיפרה לי שבמשך שנים היא הייתה אנורקסית ואחר כך בולמית. כיום היא מספרת לי שהיא כבר לא במחלה. כמו כן היא סיפרה לי שיש לה רגישות למונסודיום ולכן היא אינה אוכלת הכל. היום היא בקשה ממני לקנות לה לקסעדין כי היא אמרה שהיא צרכה לשלשל בכדי לנקות את הגוף כיוון שכניראה אכלה מאכל המכיל מונסודיום. מה דעתכם ? אני יודע שגם לקסעדין משמש לבנות עם הפרעות אכילה. אני חושש שהיא עדיין ... מה דעתכם? מה עלי לעשות ?

03/06/2007 | 10:20 | מאת:

לומר לה שאו שתרכוש לבד או שתלך איתך לקסעדין הינה תרופה משלשלת שנועדה ל"סדר" פעולת מעיים בעת עצירות בנות רבות שסובלות מהפרעות אכילה אכן משתמשות בתרופה זו כך שחששותיך אינם משוללי יסוד .