טיפולים הידרוקולונים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/05/2007 | 12:29 | מאת: דןדןדן

רציתי לשאול מה טיבם של הטיפולים ההידרוקולנים, אני סובלת מבטן נפוחה על בסיס קבוע ולדברי "ר דן וייסמן הבעיה תיפתר לחלוטין אם אעבור 1-4 טיפולים שכאלה (עפ"י הצורך כפי שיראה לאחר הטיפול הראשון). האם שמעתם על הטיפולים הללו ותוצאותיהם? האם ד"ר דן וייסמן מחיפה מוכר ויש הרבה שעשו אצלו? ואיפה אוכל לברר זאת?.. אם יש לכם אל מי להפנות אותי אני מאוד אשמח...תודה רבה

27/05/2007 | 10:00 | מאת:

ניקוי הגוף מרעלים בריאות ויופי מתחילים מבפנים # הפסולת הנדבקת למעי הגס יכולה להגיע עד ל - 10 קילו. # שטיפת המעי הגס הינה הדרך הטובה והבטוחה ביותר לשמור על בריאות טובה. שטיפת המעי הגס הינה שטיפה פנימית המנקה את המעי ודפנותיו מפסולת, גזים ורעלים. עם כל נשימה, עם כל לעיסה נכנסים לגוף רעלים. רעלים אלו גורמים לבעיות בריאותיות רבות. עייפות, כבדות, בעית משקל ועוד... הסטטיסטיקה קובעת כי שמונה מתוך עשרה אנשים סובלים מבעיה כלשהי במערכת העיכול כגון: גזים, צרבות, שלשולים ועצירויות, וכן המסוכנת ביותר הנמצאת כיום במגמת עלייה - סרטן המעי הגס. חברות התרופות בעולם המודעות לאחוזים גבוהים אלו מוציאות לשוק כל שנה כמויות אדירות של תרופות כימיות משלשלות לניקוי הגוף ולהרזיה (כדורים, כמוסות, תה ושוקולד) אשר השימוש בהן לאורך זמן מפסיק להשפיע וגורם לנזק גופני בלתי הפיך כגון מעי עצל, עצבים, עייפות ועוד... הצרכן אשר אינו מודע לנזק הנגרם לגופו כתוצאה משימוש בלתי פוסק במשלשלים, מחפש את הישועה כל פעם במוצר אחר ובכך ממשיך לפגוע בעצמו. ניקוי רעלים מהגוף ע"י שטיפה היא שיטה קדומה ומוכרת בכל העולם. עדויות ראשונות נמצאו כבר לפני 3000 שנה במצרים וביוון. גם הרמב"ם דיבר על הצורך בניקוי פנימי של הגוף אשר הוכח עם השנים כחשוב יותר מהניקוי החיצוני. ב - 1906 הומצאה בארה"ב המכונה הראשונה (אשר התפתחה עם השנים) לשטיפת המעי הגס ונהפכה במהרה לשגרה בקרב מביני דבר, ביניהם המלכה אליזבט ובעלה, אישי ציבור, שחקנים ועוד... ניקוי המעי ע"י שטיפה היא הדרך היעילה והטובה ביותר לנקות את הגוף ולהחזיר למעי את חיוניותו. המעי הגס המעי הגס הינו צינור באורך של כ-1.5 מטר ובקוטר של כ-5 סמ' המתחיל מהמקום בו הוא נפגש עם המעי הדק, עולה וחוצה את חלל הבטן ויורד בצדו השמאלי של הגוף עד לפי הטבעת. תפקידיו של המעי הגס הם עיכול סופי של המזון והרחקת הפסולת והרעלים מהגוף. כאשר המעי גדוש בפסולת, הרעלים מתפזרים ומזהמים את כל מערכות הגוף. המעי הגס אחראי לכ-80% מכל המחלות הקריטיות. תזונה בלתי מתאימה, תרופות, חוסר פעילות גופנית, מצוקה עצבים ועוד... יכולים לגרום להצטברות פסולת ורעלים במעי. מזון שאינו מעוכל תוסס ומרקיב כאשר הוא נשאר במעי יותר מיום וכאשר פסולת תוססת זו מתערבבת עם מיצי המרה של הגוף יכול להתפתח גורם מסרטן במעי הגס או בפי הטבעת. התרוקנות יומית לא תנקה את כל הפסולת, תמיד תישאר פסולת אשר תדבק לדפנות המעי. על ידי הגברת יכולת המעי להיפטר במהירות מהפסולת בדרך הנכונה (ללא מוצרים כימיים) ניתן לעזור למנוע סכנות להתפתחות סרטן המעי הגס / פי הטבעת, בעיות במערכת העיכול, כאבי ראש, כולסטרול גבוה, לחץ דם, סכרת ובעיות בריאותיות נוספות. סרטן המעי הגס מתפתח היום בקצב מדהים בארץ ובעולם, ונמצא במקום השני אחרי מחלות לב. ניקוי המעי ושמירה על ניקיונו יכול לעזור במניעת סרטן. בנוסף, כאשר מנקים את המעי מפסולת ורעלים, מתנקה כל המערכת, רמת האנרגיה עולה, נראים שינויים בעור המתנקה מפצעים ובהרגשה הכללית.

29/05/2007 | 21:26 | מאת: דןדןדן

אילו מקומות שמתחמחים בניקוי המעי הגס מומלצים לי? אם ידוע לך באזור חיפה והסביבה וגם אם לא בחיפה... זה ממש חשוב לי שיהיה מקום מסודר ומוכר אולי אפילו דרך קופ"ח...