בעיות קיבה...

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/05/2007 | 21:36 | מאת: מוניקה

לפני בערך חודש התחלתי דיאטה בשיטת שומרי משקל, כלומר שאני אוכלת בערך אותם הדברים שאכלתי רק פחות, ובעקרון יוצא לי לאכול יותר ירקות ופירות ופחות שטויות. הדיאטה הולכת בסדר, בערך 1/2 קילו בשבוע. הבעיה היא שמאז שהתחלתי את הדיאטה יש לי עצירות, למרות שאני מקפידה לאכול כמעט כל יום ירקות, ואני אוכלת גם ברנפלקס, ולחם רק מחיטה מלאה ואפילו לפעמים שזיפים מיובשים, וכן אני גם עושה פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע (פעמיים ספינינג ופעמיים שיעור עיצוב). ועוד בעיה שיותר מציקה לי, שיש לי ממש הרבה גזים, כשלפני הדיאטה כמעט ולא היה לי בכלל. מה לעשות?

15/05/2007 | 09:55 | מאת:

על פי הנתונים שאת מוסרת כאן התזונה שאת ניזונה ממנה אינה מתאימה לך יש בגופך כמות של רעלים שאינה מאפשרת לך מצד אחד אורח חיים תקין ( עצירות ) כל שכן הירידה במשקל איטית . את צריכה לעבור בדיקה לאיבחון מצב רעלים בגוף לעשות אלימינציה של מזונות שאינם מתאימים לך לעבור ניקוי רעלים שיטתי ולהתאים תזונה אישית על בסיס סוג הדם והבלוטה הדומיננטית . את מוזמנת לפנות אל המרכז שלנו בטלפון : 035444356

26/08/2007 | 00:10 | מאת: snow

שלום במשך השנה האחרונה, לאחר כל ארוחה שאני אוכל נוצר מצב שבו אני כל הזמן חייב לשחרר איזשהו לחץ שנוצר לי בקיבה ע"י גרפסים/פטפטת. דבר שיכול להימשך גם 3-4 שעות אחרי סיום הארוחה. אם אני לא משחרר את הלחץ הזה ע"י הגרפס אני נכנס למצב של סחרחורת/חולשה. אשמח לשמוע בהרחבה על תופעה זו ומדוע היא נגרמת ומה עלי לעשות? תודה snow