עזרה!

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/05/2007 | 20:37 | מאת: ליאת

שלום. אני בת 35 אחרי לידה שלישית. תמיד הייתי רזה. יש לי בעיה שאני כל הזמן רעבה ואני לא אוכלת מסודר ולא ירקות פירות גבינות. אני חוטפת בדרך כלל לחם, פסטות והמון ממתקים. כרגע יש לי כאבי בטן חזקים והתגלה דלקת בוושט. אני רוצה לשנות את אורך החיים. לנקות את הגוף מרעלים ולהתחיל לאכול תזונה מסודרת כמו כן תוספי מזון שאני צריכה. אני מעלה בחורף 6 קילו ואז לפני הקיץ עושה דיאטה ויורדת. משקלי בדרך כלל 50 ק"ג וגובהי 167 ס"מ. עד השנה האחרונה נהנתי מאורך החיים והאוכל ולא היתה לי בעיה אך בשנה האחרונה יש לי ריפלוקס, דלקות, כאבי בטן וזה מתחיל להתנקם בי. האם יש שיטת טיפול לניקוי רעלים והתאמת של תוסםי מזון ותזונה? האם משהו מכיר בחיפה? לבד אין לי אפשרות אני צריכה פיקוח. דבר שני אני עיפה מאוד ואוכלת המון פחמימות. לדעתי יש לי קנדידה אך הרופאים לא ממש מכירים בזה. למי אפשר לפנות כדי לקבל טיפול? רופא המשפחה אורמ שלא צריך כלום. שוב אם יש בחיפה. תודה מראש ליאת.

13/05/2007 | 10:09 | מאת:

על פי התסמינים שאת מתארת אכן יש לך קנדידה אני ממליץ לך להגיע בדחיפות אלינו לבצע בדיקת רעלים ( כוללת גם קנדידה ) ולהתחיל בטיפול בנתיים יש צורך להתחיל בלקיחת GSE +פורמולה 7 לפרטים נוספים את מוזמנת לשלוח לנו דו"אל : [email protected] או לחילופין להתקשר למרכז : 03-5444356