אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

08/10/2002 | 15:27 | מאת: אסנת

שלום, אמי עברה לפני כשבועיים אירוע מוחי. היא הגיעה לבית החולים בגלל סחרחורות, ובCT צפו בדימום. הרופאים אמרו כי עברה אירוע מוחי קל והסחרחורות הם חלק מן הסימפטומים. האם היא צריכה להיות במעקב כלשהו? האם יש איזה טיפול על מנת למנוע הישנות של האירוע מוחי? האם יש פעילויות/מזון שכדאי להימנע מהם? תודה.

12/10/2002 | 19:36 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בודאי שהיא צריכה להמצא במעקב נאורלוגי ורצוי של מרפאת כלי דם מוחיים באחת המחלקות של בתי החולים. כמו כן היא צריכה לעבור ברור בשאלה של לחץ דם וגורמי קרישה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי