תזונה בתהליך שיקום לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/10/2002 | 22:45 | מאת: הילה

לד"ר גוטליב שלום קראתי מאמר אודות CDP כולין, המכיל Sodium............................................ 11 mg CDP Choline.................................... (as cytidine 5'diphosphate choline) 200 mg נא ראה http://www.solgar.co.il/library/technical_bulletins/cdp_cholin.html אשר משמש תוסף תזונה בתהליך שיקום לאחר CVA? שאלותי הן כדךקמן: האם הינך מכיר תרופה זו? האם ניתן לתת זאת לאחר שלושה שבועות מאז הארוע? מהם תופעות הלוואי/נזקים במידה וקיימים? מדוע אין נותנים אותה בבית החולים אם אכן כל-כך יעילה? אודה להתייחסותך הילה

12/10/2002 | 19:23 | מאת: ד"ר גוטליב

ענית לעצמך כששאלת "אם זה כל כך יעיל מדוע לא נותנים לכולם"...

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי