שאלה בקשר לעיסוי ראש

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

31/05/2016 | 04:06 | מאת: שלי

שלום רב, סובלת ממגרנות על רקע של תנודות הורמונאליות. האם אפשר לעשות עיסוי של הראש בלחיצות חזקות במוקדים שנוים או שהלחץ המכני יכול לגרום לפגיעה מוחית? תודה

שלי שלום, א. שאלתך אינה קשורה לנושא הפורום. ב. אם כבר שאלת, באופן כללי לחיצות על הגולגולת (איפה שישנה עצם מתחת) לא אמורות להיות בעייתיות. לחיצות חזקות באזור הצוואר או במקומות שאין עצם מתחת יכולות לגרום לנזק. מציע להתייעץ עם פיזיותרפיסט שיראה לך איך והיכן ללחוץ. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי