paraplegia עקב תאונת צלילה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/03/2014 | 02:11 | מאת: יעקב חסקי

אני סובל מפרפלגיה עקב נזק בחוט השדרה באזור C2. האם יש מקומות בהם ניתן להשתמש בלוקומט לפחות שלש פעמים בשבוע? כיום אני מטופל הבית החולים לוינשטיין בקושי פעם בשבוע למשך דעה אחת בלבד. ידוע לי שלוקומט הינו המכדיר האולטימטיבי לשיקום מהיר עבורי

יעקב שלום, גם מנסיוני השימוש בלוקומט במרכזי השיקום מועט עד כדי כך שהוא הופך למעשה ללא אפקטיבי. לא ידוע לי על מרכז שיקום שמאפשר תרגול אינטנסיבי - אולי כדאי לבדוק בתל השומר. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי