בית חולים שיקומי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/02/2014 | 09:57 | מאת: ליאת

הי ,אני מחפשת בית חולים שיקומי לאחר אירוע השבץ ברמה טובה מאוד ועדיף באופן פרטי האם קיים בית חולים ברמה גובהה שאתה ממליץ ?

ליאת שלום, למיטב ידיעתי אין בארץ בית חולים שיקומי פרטי. רשימה של בתי החולים השיקומיים בארץ תמצאי כאן: http://www.shikum-cva.org/resources/rehab-hospitals כאשר המצב הרפואי הכללי יציב אפשר לבנות תוכנית שיקום עצמאית, בבית המטופל, עם מטפלים פרטיים לפי צרכי המשתקם. את מוזמנת ליצור קשר דרך האתר שלי לייעוץ המותאם אישית לכם. שיקום מוצלח, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי