מקום שיקום לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/02/2012 | 12:44 | מאת: לאה

אבא שלי בן 55, עבר שבוע שעבר אירוע מוחי עם דימום בראש. רצינו לשאול לאיזה מקום שיקום הכי כדאי לקחת אותו. אנחנו מהמרכז.. ואילו דברים צריך לשים לב אליהם לפני שבוחרים את מקום השיקום שאליו הוא הולך. תודה רבה!!

01/03/2012 | 11:59 | מאת: סיון

מומלץ לוינשטיין ברעננה

06/03/2012 | 08:28 | מאת: דר' דניאל גוטליב

לעיתים כשמצב המטופל לפני האירוע לא היה הכי טוב וגילו מתקדם עדיף להגיע דווקא למוסד גריאטרי העוסק בשיקום כמו בית רבקה או דומיו ולשהות שם יותר זמן תחת השגחה גריאטרית מאשר למוסד העוסק בשיקום כמו בית לוינשטיין שהשיקולים בו עלולים להיות רק שיקומיים. ככלל מחלקות בבתי חולים כמו איכילוב נוטות לקצר את השיקום יותר מאשר בתי חולים כמו רעות או בית רבקה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי