פענוח משפט זה..

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/09/2002 | 10:11 | מאת: יעל- לנוירולוג

שלום רב! לפני כשבועיים הופניתי למיון בבי"ח עקב כאבי ראש . יש לי עבר של סינוסיטיס עם ניתוחים שחלפו כעבור מספר שנים. ולפני כשבועיים שוב כאבי ראש ולא הייתי כלל מקוררת. רצו לאשפז אותי בכדי לעשות לי סי.טי - סרבתי מסיבות אישיות , מה גם שחלה הטבה משמעותית בגלל שלקחתי כדורי הרגעהלפני שהגעתי למיון :פרוקסול פורטה וזה עזר לי. במכתב השחרור נוירולוג בדק אותי, הבדיקה היתה תקינה אך לא ברור לי משמעות המשפט שכתב עלי: בהכרה מלאה, מתמצאת X 3. למה הכוונה:"מתמצאת X 3 מה זה ה-3. מה פירוש קוד רפואי זה? אשמח באם תענה לי, ושנה טובה לך - יעל.

06/09/2002 | 12:58 | מאת: ד"ר גוטליב

פרושו מתמצאית בזהות, הזמן ובמקום. זה לא קוד רפואי אלא קיצור של תוצאות הבדיקה ופרושו שמצבך המנטלי שפיר. שנה טובה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי