אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

07/12/2011 | 21:07 | מאת: אופיר

בשנת 2005 לקה אבי באירוע מוחי, כתוצאה מכך נפגע בצד ימין. מאז ועד לפני כחודש וחצי ארעו 2-3 אירועים אשר הוגדרו "קלים" באופן יחסי, האחרון לפני כחודש וחצי לערך הותיר פגיעה משמעותית יותר. כיום מתקשה אבי בהליכה ויציבות על רגל ימין וחוסר תחושה חלקי ביד ימין. הוצע לנו דיקור סיני ולפני שנחליט ברצוני לקבל את חוות דעתך לרבות האם ישנם דרכי טיפול הומופאטיים בטיפול באירוע מוחי עם פגיעות מאין אלו של אבי, והאם יכולה להיות החמרה עקב אותם טיפולים.

לקריאה נוספת והעמקה
10/12/2011 | 19:30 | מאת: דר' דניאל גוטליב

כגודל התועלת כך הסכון ולהיפך..איני מתימר להיות 'מומחה' של רפואה חלופית אבל גם לא תומך שלה...לא ידוע לי על כל סכון בטיפול בדיקור או דומיו אבל גם לא על תועלת...בהצלחה

26/02/2012 | 11:37 | מאת: דבי

היציבות סד לתמיכה ברגל עם צריך.ומסגים להמרצת דם עוזרים יותר תתעניין במכללת רידמן. טיפולי בריכה מאוד מועילים . יש המלצה על שיטת אוירדה . ממה שקראתי והתעניינתי בקשר לדיקור לא ניתקלתי באנשים שזכו להצלחות או שיפורים.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי