נפילה פתאומית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/10/2011 | 09:15 | מאת: טל

שלום רב, אבא שלי, בן 76, חזר אתמול מבית הכנסת, יצא מרכבו (מעט טושטש זיכרונו) ובאופן פתאומי נפל על הגב וקיבל מכה בראש ללא יכולת להתרומם.עזרו לו לקום (אוברי אורח) והוא התייצב, חש סחרחורות..לא הסכים לראות רופאץ כיום מצבו התייצב, והוא טוען שזה משום שנתנו לו בבית כנסת ערבוב של משקאות אלכוהול...יש לציין שלאבא שלי יש בעיית שמיעה, ובאוזן אחת נותח ובאוזן שנייה מכשיר שמיעה

06/11/2011 | 15:30 | מאת: ד"ר גוטליב

מה השאלה?! ברור שכדאי להבדק אצל רופא המשפחה בעקבות אירוע כזה ולו רק לראות שלא נגרם נזק כלשהו שלא לדבר על ברור הסיבה לאירוע. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי