שאלה | אירוע מוחי קל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/09/2011 | 18:54 | מאת: אבי

לפני חודש וחצי עברתי אירוע מוחי קל,בן 52 עברתי שיקום והיד השמאלית שלי נשארה קצת רדומה,והחדות שלי איטית מהרגיל. תוך כמה זמן בערך לוקח למוח להחלים ??? חשוב לציין,הפסקתי לעשן,ואני סכרתי שהרמות שלי נכון לחודשיים האחרונים רמות יציבות לעומת השנים הקודמות. תודה וערב טוב

15/09/2011 | 11:30 | מאת: אור הנר

אינני רופא ועלי להבהיר התשובה הנמסרת כאן אינה מהווה ייעוץ כלשהו. התשובה אינה ניתנת על בסיס נתונים אישיים וצרכים מיוחדים שלך .המידע אינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי על ידי רופא מוסמך . כאמור מהרגע שהחלטת שאתה מחלים אתה תחלים. אין שום הבטחה שתחזור להיות מה שהיית אתה פשוט תהיה אדם חדש. דע לך כל מה שנראה לך קבלתי אפשרי היום הינו סימן מובהק שעם רצון ואימון תעשה אותו מחר . אימונים למוח ולגוף בליווי תרופות מתאימות במיוחד בשנה הראשונה לאחר האירוע הינה חשובה ביותר . אבל לא נראה לי שאיזה שהוא אדם יבטיח לך שתחזור להיות מה שהיית .לדעתי תהפוך להיות בן אדם טוב יותר נצל את סל השיקום בשיקום יום או במכון .

16/09/2011 | 02:37 | מאת: דר' דניאל גוטליב

החלמה של היד במצב "קל" כפי שאתה מתאר יכולה להימשך גם לתוך השנה הראשונה והשנייה לאחר השבץ אבל בתנאי שזה נעשה באופן מכוון עם הרבה תרגול יום יומי ורצוי בהדרכה של מרפאה בעיסוק או פיזיותרפית מנוסים בתחום השבץ המוחי שיעסיקו אותה גם בטכניקות של הפעלה "מוגבלת" ועוד . בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי