דיכאון לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/08/2011 | 01:11 | מאת: שירה

חמותי קבלה לפני כשנתיים ארוע מוחי בהיותה בת 71. מתפקדת, מתעייפת מהר, ובמיוחד דכאונית. לאחרונה נאמר לה שיש לה גם פרקינסון. רופאת המשפחה נתהנ לה ציפרלקס, נאמר לה שתתחיל לקחת חצי כדור ביום ולאחר שבוע תעלה ל כדור ביום. וכשתגמור את הקופסה תתחיל להשתמש ברסיטל. שאלותיי: האם אלו תרופות זהות? האם כדאי להתייעץ עם פסיכוגריאטר פרטי? האם הוא יתן טיפול תרופתי טוב יותר? אנחנו רוצים לעזור לה כמה שאפשר , היא אבדה את החשק לחיות.

19/08/2011 | 17:54 | מאת: אור הנר

אינני רופא ועלי להבהיר התשובה הנמסרת כאן אינה מהווה ייעוץ כלשהו. התשובה אינה ניתנת על בסיס נתונים אישיים וצרכים מיוחדים של חמותיך .המידע אינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי על ידי רופא מוסמך . התאוששות מאירוע מוחי הנה איטית . ציפרלקס ורסיטל שהזכרת אינם זהים בהרכבם הכימי . מומלץ להפנות את חמותך מוקדם או פסיכוגריאטר או למרכז בריאות נפש הצמוד לכל בית חולים . רפואה שלימה

26/08/2011 | 20:26 | מאת: דר' דניאל גוטליב

ההבדל לא כזה גדול שיהיה משנה וכך או כך השפעתן תורגש ותעזור לחמתך

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי