סחרחורת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/06/2011 | 10:53 | מאת: ג'וני

אשתי בת 33 מזה כשבועיים בהדרגתיות התחילה לחוש סחרחורת וככה זה הלך והחמיר . השאלה מה ניתן לעשות האם יש בצפון מרפאת סחרחורת האם כדאי לפנות למרפאת סחרחורה או איך להתחיל לטפל? אני במקצועי אח מוסמך ועובד בחדרי ניתוח. נייד 0544311979

20/06/2011 | 22:45 | מאת: איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ

אינני רופא. אין להכנס ללחץ אבל חובה להיבדק . החמרה בסחרחורת מחייבת בדיקות במכשור מתאים לאוזניים ובכלל בדיקות דם וטיפול בהתאם צריך להתחיל עם רופא המשפחה ואם הבעיה לא נפתרת --להמשיך לנוירולוג , אף אוזן וגרון ואם יש צורך רןפאים נוספים . ובינתיים על מנת להקטין את ההרגשה הרעה מציע עד האבחנה א.להרכיב משקפי שמש להקטין למינימום חשיפה לתאורה ולרעש לא לאמץ את העיניים . ב.להשתדל לנוע לאט ליד קיר ובתמיכת אדם ג.לנוח יותר מהרגיל ולשתות הרבה לא לדבר בסלולארי אלא רק דרך אוזנייה . ד. לעבור מצבים משכיבה לישיבה ולהפך באיטיות . ה.לגשת למרפאת סחרחורת ולבקש תרגילים מהפיסיותרפיסט בשלב זה עד האבחנה בעיקר תרגילי עיניים ראש צוואר אם ההרגשה מחמירה בתרגילים אלו לדווח לרופא ולהפסיק מיד . רפואה שלימה איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ www.neeman.org.il

21/06/2011 | 00:15 | מאת: ג'וני

תודה איציק

09/07/2011 | 12:02 | מאת: דר' דניאל גוטליב

קבע תור לשלושה מומחים בקופה: נוירולוג, אא"ג וארורתופד: בקש מכ"א לבדוק שהבעיה אינה נובעת מלקוי בתחומו: מערכת העצבים המרכזית, המערכת הוסיטבורלית שבאוזן התיכונה ובעיות של חוליות הצוואר ועד לסיום הבדיקות בקש טיפול תרופתי מרגיע כמו תרופות אנטיהיסטמיניות נגד סחרחורות. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי