מיני אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

07/06/2011 | 09:59 | מאת: דוד

שלום ד"ר גוטליב.לפני 4 ימים הושפזו אותי בבית חולים הלל יפה עם אירוע מוחי. כל הצד שמואל אני מרגיש פחות מצד ימין. האם אפשר לעשות דיקור סינית בעצם זאת השאלה?האם יש עוד טיפול אינטנסיבי כדי לצאת מהמצב הזה?

08/06/2011 | 12:28 | מאת: איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ

שלום אינני רופא. באם סיימת את כל הבדיקות לאחר הTIA שעברת. ולאחר שאתה תחת מעקב רופא נוירולוג,וכל רופא הקשור לבעיות מהם סבלת קודם כגון נוכחות או חוסר מרכיבים בגוף ולאחר שצמצמת עד למינימום גורמי סיכון כגון: חוסר פעילות גופנית משקל גבוה ,עישון ,רמות סוכר טריגליצרידים,כולסטרול גבוה ,מתח , ואתה מקבל טיפול תרופתי או כל טיפול אחר רפואי ,פסיכיאטרי ושיקומי רגיל ושוב!! תחת מעקב.. דע לך שמניסיוני בלבד אסור בתכלית האיסור לבצע בתקופה זו ובכלל ולך פעולות על גופך כגון שיאצו או מסאזים או אמבטיות חמות . לגבי שאלתך אין ספק שדיקור סיני על ידי בעל ניסיון ומומחה בדיקור שנים רבות עושה טוב לנשמה ובמיוחד אם שמים מוסיקה מתאימה ..... ואם הנשמה תרגיש טוב סימן שיצאת לדרך חדשה איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ www.neeman.org.il

12/06/2011 | 05:52 | מאת: דר' דניאל גוטליב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי