שיקום חוזר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/06/2011 | 08:08 | מאת: עידן

שלום לכולם, יש לי שאלה שנוגעת יותר לזכויות: אמי עברה ארוע מוחי קשה לפני כ-3 שנים, שבעקבותיו אושפזה לשיקום בבית לוינשטיין. לאחר ששוחררה חלה הידרדרות מהירה במצבה. לאחרונה הגענו לייעוץ אצל רופא בכיר שבעקבות סקירת MRI גילה שהיא עברה עוד שני ארועים, לפחות. במכתב הסיכום שלו הוא המליץ לשקול שיקום מחודש בעקבות החמרת המצב. האם לפי הידוע לכם קופת חולים מחוייבת לתת שיקום נוסף בעקבות החמרת מצב? תודה

06/06/2011 | 18:11 | מאת: איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ

אינני רופא. לפי הידוע לי הינך צריך לפנות ליחידה להמשך טיפול במרפאה של אמך עם מכתב המלצה לשיקום מרופא נוירולוג ורופא שיקומי בו יצוין במפורש שאמך עברה 2 אירועים נוספים והיא מבקשת לממש את זכויותיה על פי סל התרופות לשיקום מלא והנה ברת שיקום ובמידה והשיקום לא יינתן תחול הדרדרות שתחמיר את מצבה הגופני והנפשי . במידה ופנייתך תסורב -פנה לנציבות תלונות הציבור של משרד הבריאות שבירושלים . רפואה שלימה .

09/06/2011 | 08:30 | מאת: עידן

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי