מזרן משנה תנוחה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

01/06/2011 | 10:45 | מאת: יעקב

שלום לך דוקטור רציתי לשאול האם במזרנים המשנים אוטומטית את התנוחה של המשותק המלא דוגמת המזרן נימבוס או דומיו עדיין נזקקים לשנויי תנוחה עי המטפל לתשובתך אודה יעקב

08/06/2011 | 12:14 | מאת: איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ

אינני רופא. בדקתי את פנייתך בחברה המפרסמת ציוד ומתן פתרונות להנגשה והקלה באחד הקניונים בארץ . בקשתך ראויה לפתרון מיידי,נכון להיום הפתרון היעיל ביותר הינה בן אדם . אבל ניתן לאתגר חברות וגופים שונים העוסקים במתן פתרונות הנגשה ושיקום כגון: משרד הבטחון אגף השיקום . חברות וגופים בחול בחו"ל חברות המייצרות מיטות מתכווננות כמו עמינח מדיקל מילבת בתל השומר. מצטער שאין לי תשובה ישימה .לכשאדע אעביר אותה מיד לך.

12/06/2011 | 05:38 | מאת: דר' דניאל גוטליב

נראה לי בלי להכיר את המודל הספציפי הזה שכל הכוונה במזרונים אלו היא אכן לפתור את המטפלים מהצורך לבצע שינויי תנוחה. האם כבר רכשת אותו? מדובר למיטב ידיעתי בציוד מאוד יקר אבל אם ביכולתך לעמוד בהוצאה לא קושיאני חושב שזה ציוד טוב. אם לעומת זאת ההוצאה כרוכה בויתורים יקרים הייתי בודק שוב הנחיצות על ידי התייעצות עם אחות שמבינה בנושא.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי