חוסר בשינה בעקבות אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

20/05/2011 | 15:35 | מאת: לאה

סבתי עברה אירוע מוחי לפני 8 חודשים , הבעיה היא שהיא לא ישנה בלילה למרות התרופות לשינה שהיא לוקחת .. מה אתה ממליץ לעשות ? איזה כדור היא צריכה לקחת כדי לישון כמה שעות טובות בלילה ? תודה רבה

29/05/2011 | 15:20 | מאת: דר' דניאל גוטליב

ראשית כל לברר מדוע אינה ישנה: כאבי שיררים-מפרקים שניתן למנוע על ידי כריות נוחות ושינויי תנוחה ליליים? רטיבות בטיטול שמצדיקה טיטול לילה או החלפת טיטול לילית? תרופות שגורשמות לעוררות יתר לילית? ועוד ועוד. לאחר שגורמים כאלו נשללו אפשר לנסות תרופות שינה - נוקטורנו, נומבון, צירקדין ועוד. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי