אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

07/05/2011 | 21:20 | מאת: חופית

היי סבתא שלי אחרי אירוע מוחי קל יחסית ...הפגיעה היא בצד שמאל את הרגל מזיזה קצת ולדעתי יש מקום להלחמת הרגל אך היד בכלל לא מתפקדת..עברו 5 ימים בערך מהאירוע הדיבר לא נפגע היא צלולה בראש אך הפה עקום והדיבור כבד מה הסיכויים לכך שתוכל לעמוד ושהיד תתפקד?

08/05/2011 | 11:25 | מאת: איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ

הסיכוי של סבתך הנו גדול . חשוב לא ללחוץ עליה להקשיב לרופאים,פסיכולוגית,עובדת סוציאלית. תת לה להשתקם בקצב שלה :הגוף עייף והמחשבות מטרידות. התקווה נותנת כנפיים ובשנה הראשונה יש יותר סיכוי לשיפור. לוו אותה בחדרים בהם היא מקבלת טיפול ממרפא בעיסוק, פיזיותרפיסטית, קלינאית תקשורת. לוו אותה לחצר שוחחו עמה הזמינו לשולחן חולים בגילה ופחות . תנו לה לנוח, תרגלו עמה את התרגילים מבלי להכאיב לה כמובן. בקרוב היא תעמוד .אבל...זהירות מנפילות!!! ולכשתצא המשיכו במרפאות השיקום של הקופות על מנת לשמר את מצבה ולהתקדם יותר . איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ www.neeman.org.il

14/05/2011 | 15:17 | מאת: דר' דניאל גוטליב

גש לאתר שלנו ולמד על החלמה משבץ מוחי וכיצד להיות משתתף פעיל בתהליך. בהצלחה. www.pnaivebriut.com

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי