שימוש במלטונין לשיפור השינה לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

07/05/2011 | 13:01 | מאת: רון הולדר

שלום רב, עברתי אירוע מוחי לפני 8 חודשים. השתקמתי טוב כמעט ללא מיגבלות. לוקח לאיזון ומנע: simastatin+enalperil+amlodipine maleate+אספירין השינה שלי קטועה. האם מותר לקחת מלטונין לשיפור או האם יש לך המלצה אחרת. תודה מראש, רון. 0505-266928

11/05/2011 | 10:35 | מאת: עמוס

אין בעייה לקחת מלטונין במצב שלך יחד עם התרופות שאתה לוקח. מנסיון שלי אני ממליץ לך ללכת לקבל מרשם מהרופא ל"סירקדין" (מלטונין בשחרור מבוקר)-תרופה טובה ומוכרת תחת פיקוח של משרד הבריאות.

11/05/2011 | 14:15 | מאת: רון הולדר

תודה עמוס על תגובתך. אם אפשר אני מעוניין לדעת מה הקרע שלך. אוכל לתת לך כתובת המייל שלי אם תתקשר או תעביר אלי (SMS)את הנייד שלך. תודה שנית, רון.

11/05/2011 | 14:18 | מאת: רון הולדר

עמוס, התכוונתי כמובן לרקע מבחינת השכלה/נסיון רפואי. תודה. רון

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי