תשובה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

02/05/2011 | 14:30 | מאת: יובל

השיפור המוטורי אליו אני מתכוון הוא היכולת לרדת מהמיטה לקום לבד מכיסא ללכת אמנם הליכה איטית לא רגילה ,יכולת להתלבש לבד ועוד...

05/05/2011 | 11:00 | מאת: איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ

יובל אין התחלות קלות. אינני רופא ואינני הרופא. האירוע שעברה חברתך איננו פשוט. התחלת השיקום שלה לאור מה שעברה הנה נורמלית . אני , מאמין בחדר לבן =סנוזילן עם דמיון מודרך ומוזיקה מאשר כל מיני...... תאים . אם כבר לתייג בגיל אז ..חברתך הנה אדם חדש שלומד הכל מחדש כמו......... תינוק . בשנה הראשונה חלה ,מניסיוני,תקופת הזהב של השיפור. זה נעשה רק עם כוונה ,אופטימיות, אמונה וסביבה תומכת . אני מציע לחכות לתשובה מד"ר גוטליב. וגם. אם תרצה עצות חיזוק פנה למרכז התמיכה הטלפוני של עמותת נאמן 077-4665213 שם יפנו אותך לבחורה יקרה עם תינוקת שעברה אירוע מוחי והשתקמה בצורה נהדרת . עמותת נאמן www.neeman.org.il

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי