מחקר של נעלי הליכה לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/04/2011 | 09:19 | מאת: גיל

שלום רבת אשמח לקבל מידע על מחקר שראיתי בחדשות על נעלי הליכה לאחר אירוע מוחי? אם יש לכם את שם הרופא או מספר טלפון

14/04/2011 | 00:59 | מאת: רן

שלום, ברצוני להצטרף לבקשה לקבלת מידע ואפשרות ליצירת קשר. תודה, רן

15/04/2011 | 16:13 | מאת: דרור

שלום שמי דרור אבי עבר מספר אירועים והיום משותק ביד שמאל ורגל שמאל נגררת צפיתי בכתבה על נעל הבינה ואשמח לקבל חומר או להשתתף בניסוי כלשהו עלמנת לבדוק עם נעל זו יכולה לעזור תודה מראש ררור

18/04/2011 | 21:38 | מאת: יקיר

שלום אני מבקש שתיצרו איתי קשר בהקשר הנעליים.. סבא שלי קיבל אירוע מוחי ונפל לכיסא גלגלים חצי גוף משותק כרגע הוא נימצא בבית אבות ואנחנו מאוד רוצים שיחזור הבית אם הוא יוכל לשוב לעמוד לטווח ארוך זה יקל עלינו ונוכל לאחזירו למשפחתנו נישמח לקבל מידע או כל עצה אפשרית בנושא בתודה יקיר

07/05/2011 | 11:16 | מאת: דני

אבקש לדעת פרטים על נעלי ההליכה לנפגעי אירוע מוחי אחייני עבר אירוע מוחי ואין שיפור במצבו כבר למעלה משנה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי