נימול בידיים לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/03/2011 | 22:12 | מאת: שרה - 050-8804221

אימי בת 88 עברה לפני חודשיים אירוע מוחי לפני שבוע שוחררה משיקום כאשר רק לפני שבועיים החלה שוב לקבל בהדרגה קומודין הערב התעוררה משינה והתלוננה שמכף היד עד הזרוע היא מרגישה נימול או התכווציות , האם הדבר קשור לאירוע המוחי שעברה??. אודה לתשובתך המהירה

08/04/2011 | 23:17 | מאת: משהו סודי

יש מצב שנתפס לה שריר בשיכמה שמקרין לכיוון הכתף והיד לי זה קרה והלכתי לעיסוי ושיחררו לי את זה להפתעתי אז שווה לבדוק את זה

09/04/2011 | 18:35 | מאת: דר' דניאל גוטליב

נמלול וכאב מקומי אינם מאפיינים שבץ אלא לכל היותר בעיות אורטופדיות שהתעוררו בעקבותיו. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי