אבא שלי...

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

27/03/2011 | 10:23 | מאת: איילה

אבא שלי עבר אירוע מוחי קל בשבוע שעבר- כבדות בצד שמאל, בסי טי אין דימום ושוחרר אחרי 3 ימים הביתה. עכשיו הוא מרגיש יחסית בסדר, רק רגל שמאל קצת סוחבת, משתקם לאט לאט... עכשיו הוא בבית נח אבל ממש ממש עייף ומאוד רעב כל הזמן ( : האם תחושת העייפות נורמלית ובריאה עכשיו?

09/04/2011 | 18:33 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אני מניח שכן אבל מה שחשוב לאחר אירוע 'קל' הוא לעשות כל הניתן למנוע אירוע קשה יותר ולשם כך עליו לעבור בדיקות מקיפות לשאלה של איזון גורמי סכון קיימים ומניע של אירוע חוזר ובהזדמנות זו גם יבדק לשאלת העייפות לוודא שאין גורם אחר. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי