ניתוקים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/03/2011 | 21:04 | מאת: אפרת

לפני כ-4 חודשים עברתי אירוע מוחי קל שאובחן על ידי CT כאוטם לאקונרי בצד ימין. לאחר כחודש וחצי חזרו התופעות של חוסר ראיה בצד שמאל, כבדות בדיבור וחוסר תחושה ביד שמאל. הוחשתי לבית החולים שם אושפזתי כשבוע ולטענתם זה היה אירוע משני קל. מאז יש לי מצבים רבים של "ניתוקים" של כחצי דקה בהם אני כאילו קופאת במקום , לא רואה ולא שומעת את הסובבים אותי. נוירולוג שבדק אותי אמר כי לא ברורים לו הניתוקים. נשלחתי לMRI ו- EEG שלא גילו דבר. האם הניתוקים האלה נגרמו כתופעת לוואי של האירוע והאם יש קשר בינהן לבין התקפי אפילפסיה שיכולים לקרות אחרי אירוע מוחי? האם הניתוקים הללו יכולים להצביע על התקף אפילפטי שנקרא : פטיט מל? אודה על תשובתכם המהירה

12/03/2011 | 21:22 | מאת: אפרת

לא הזכרתי כי אני בת 45 בריאה - כולסטרול תקין, לחץ דם תקין, ולא היה נראה כי ישנם אילו שהם סימנים לכך שאעבור אירוע מוחי.

14/03/2011 | 16:31 | מאת: איציק מעמותת נאמן נלחמים בשבץ

שלום אינני רופא אני מציע להימנע משחייה רחצה ללא השגחה עישון שתיית אלכוהול. כמובן שאינך ברת ביטוח לנהיגה וביטוח חיים בטיסות בשלב זה השתדלי להמנע מטלפונים סלולאריים ואלחוטיים . היות ויש חומרים שלא תמיד מגלים את חסרונם בדם אני מציע לך לאכול הכי בריא שאפשר ולבצע כל בדיקות הדם האפשריות גם בתשלום כפי שיציע הרופא המטפל. ולסיום אני מציע לפנות למומחה בתחום .שמה פרופסור מירי נויפלד.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי