אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

09/03/2011 | 13:29 | מאת: גוטליב

אבי עבר ארוע מוחי .לפני הארוע הוא עבד כנהג מונית נהג לפחות 12 שעות ביום. האם יש קשר בין הארוע שעבר לסוג העבודה ?

11/03/2011 | 23:51 | מאת: איציק מעמותת נאמן-נלחמים בשבץ

עבודה רצופה ללא תנועה או התעמלות ,עישון , שומנים בדם,לחץ דם גבוה, סכרת ,מתח ,כעס ,שתייה מופרזת בחר 3 מהבעיות והרי לך פוטנציאל לאירוע מוחי . על מנת לקבל קצבת נכות מעבודה 75% מהשכר (לא נכות כללית=2400) עליך להוכיח שבזמן העבודה ועקב אירוע חריג בעבודה נגרם לו האירוע המוחי.לאחר הסכמת הביטוח הלאומי מתחיל תהליך שיבדוק את הקשר בין גורמי הסיכון לאירוע . קשה. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי