פנים מאדימות מעישון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/03/2011 | 05:43 | מאת: אני

שלום. אני מעשן כבד. (יודע שצריך להפסיק ומתכנן זאת בקרוב..). בימים האחרונים יש לי תופעה מוזרה שקצת מדאיגה אותי: לאחר עישון של כמה סיגריות אני חש שהראש שלי בוער. כאילו יצא מהתנור. ניתן לראות זאת גם חיצונית - הפנים שלי אדומות וחמות. אם אני לא מעשן איזה שעה הכל טוב. כלומר - אם נגיד עישנתי איזה 2-3 סיגריות בפרק זמן של שעה הפנים מאדימות ונהיות חמות - כאילו יש לי חום או שיצאתי מסאונה. האם יש לך השערה מזה יכול להיות ? אודה על תגובתך.

20/03/2011 | 13:18 | מאת: דר' דניאל גוטליב

מצטער אבל מדובר בתופעה בלתי מוכרת לי וגם סוג הבעיה חורג מהפורום שלנוץ אולי תנסה לבדווק בפורום ראות. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי