אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

22/01/2011 | 00:17 | מאת: יסמין

שלום, ברצוני לברר יש לי אח בשנות 35 לחיו, קיבל אירוע מוחי לפני שמונה שנים שבעקבותיו היד והרגל הימינית קשים להזיז אותם, (רק לציין שיכול ללכת רק שהוא נתמך במשהו והיד מאוד מאוד קשה להזזה, ומבחינה שכלית הוא בסדר גמור) שאלתי היא האם יש משהו שניתן לעזור במצבו? אודה מאוד על העזרה

23/01/2011 | 15:07 | מאת: איציק מעמותת נאמן -נלחמים בשבץ

שלום אינני רופא . את המלצתי לגבי זכויות ראי בתגובה למטה :"שיקום לאמא". בגיל של אחיך יש חשיבות לטיפול משמר ומקדם בגלל הפלסטיות של המוח ממליץ בעיקר על הידרוטרפיה,סנוזילן וריפוי באומנות .במידה ואחיך יוכל לשהות במרכז שיקום פני למרכז השיקום החינמי :"עזרא למרפא" בבני ברק 03-5777021 הוא יקבל שם את כל הטיפולים הנ"ל. בנוסף פני לביטוח לאומי בקשי הפנייה לאיבחון(מכון רקנטי) שם יתאימו לו שיקום וחזרה לעבודה. מסגרות שיקומיות בנוסף למה שהזכרתי הינם בית איזי שפירא ברעננה,מרכז ספיבק ברמת גן ועוד בברכת רפואת הנפש והגוף הכי טובה שאפשר איציק עמותת נאמן נלחמים בשבץ www.neeman.org.il

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי