אבי עבר שבץ מוחי כרגע משותק בכל פלג הגוף הימני שלו

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/12/2010 | 23:11 | מאת: טלי

אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה אוכל לעזור לו ע"מ לייעל/לזרז את הליך שיקומו.אני יודעת ששיקום מאירוע מוחי יכול לקחת זמן רב מאוד אך ארצה לדעת כל מה שבכוכי לעזור לו. בדיבור,ציור,תזוזות וכד'. נ.ב-שמעתי שיש דבר כזה ציורי תקשורת או משהו בסגנון היכן אוכל להשיג כאלו. מצפה לתשובה בהקדם תודה מראש טלי!

22/12/2010 | 16:22 | מאת: איציק מעמותת נאמן

טלי ,חסרים פרטים כגון גיל ,מצב משפחתי,עיסוק קודם ,תחביבים מקום מגורים, נמצא בשיקום יום או מלא או פרטני .אם תפני בפגישה אישית את הנתונים לדוקטור גוטליב מתל השומר או דוקטור אברהם לזרי מרעות תקבלי המלצה מדויקת . וגם יש המון אינפורמציה באתר של ד"ר גוטליב. וגם כדאי להתייעץ עם קלינאיות תקשורת ומרפאים באומנות שנמצאים בכל מרכז שיקום ממלכתי ,ציבורי או פרטי כגון מועדון ספיבק ברמת גן עזרה למרפא של הרב פירר מרכזי שיקום בריפוי בעיסוק של קופות החולים וגם תוכלי להתייעץ בקו התמיכה של עמותת נאמן על הצטרפותו למועדון חברים של נאמן .www.neeman.org.il

26/12/2010 | 05:42 | מאת: דר' דניאל גוטליב

www.pnaivebriut.com עם מידע שנועד להפוך אותך לחלק מהצוות השיקומי ולעזור להבין את התהליכים שעוברים עליו בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי