שיקום דיבור באמצעות שירה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

16/11/2010 | 21:54 | מאת: יובל

שלום רב, אימי בת 70 עברה לפני שלוש שנים ארוע מוחי ראשון ובעקבותיו עוד כמה ארועים קטנים. בזמן האחרון אימי התחילה לשיר ביחד איתנו, בעוד שדיבור רגיל לא מצליח. האם יש שיטת שיקום כזו?

17/11/2010 | 12:18 | מאת: אבירם

שלום שמי אבירם - מורה לחיוך גופני מטפל בשיטת רביב בהצלחה בשיקום דיבור קריאה כתיבה וחשבון לנפגעי שבץ צור קשר - 0504060337

20/11/2010 | 16:00 | מאת: דר' דניאל גוטליב

כן ירבו, אבל אולי תסביר מה זה השיטה הזו

20/11/2010 | 16:05 | מאת: דר' דניאל גוטליב

יש שיטה כזו והיא נקראית melodic intonation therapy והיא מבוססת על גישה למאגרי השפה דרך ההמיספרה הימנית הבלתי פגועה שלה יכולות חזקות יותר בתחום המנגינתיות (פרוזודיה) של השפה, קראי עוד על כך באתר שלנו www.pnaivebriut.com או הקליקי בגוגל את המושג שלעיל בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי