TIA

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

23/07/2002 | 17:47 | מאת: י.

מבקש מידע (או הפניה למידע) על TIA (טרנזיאנט אסקניק אטאק). למיטב ידיעתי מדובר בסוג של ארוע מוחי. אני מתעניין במיוחד בדרכי מניעה של ארועים נוספים. בתודה י.

23/07/2002 | 21:09 | מאת: שלמה.ל

ל-י שלום TIA הינו ארוע חולף אולם יכול להעיד על הבאות בראש דף זה מצד שמאל ישנה כתבה על CVA פתח אותה וקרא ותבין הכל כולל TIA .

25/07/2002 | 11:30 | מאת: ד"ר גוטליב

כל אירוע מוחי חולף (שסימניו הנוירולוגים חלפו תוך יממה) הוא כמו מנורה אדומה: עליך לגשת למומחה למחלות כלי דם מוחיות ולהבדק כדי לאתר גורמי סכון ברי טיפול (יתר לחץ דם, סוכרת, עודף שומנים וכו') והרגלים מזיקים (עישון וכו') וכדי להתחיל בחלק מהמקרים לקחת תרופות 'מגנות' (אספירין, פלויקס וכו'). בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי