המיפלגיה צד ימין

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/09/2010 | 14:01 | מאת: ניצן

בתי בת שנתיים וחצי, קיימת אצלה המיפלגיה בצד ימין מאוד קלה, היא משתמשת בצד זה מאוד אך איכות הביצוע היא לא טובה ביחס לצד השני. במשך הזמן אנו מזהים אצלה כל הזמן התקדמות ושיפור ויש אף ימים כאילו הדבר לא נראה כלל. ברצוני לשאול האם ישנו גיל, (לאור המגמה הליניארית של השיפור באיכות הביצועה) שלה, בו הפרשים אלו בין הצדדים לא ייראו לחלוטין? האם קיימים מקרים כאלו של ילדים שהיום הם כבר בוגרים ולא מבחינים בכך בכלל? מחכה לתשובה ניצן

18/09/2010 | 14:22 | מאת: דר' דניאל גוטליב

לדעתי הבדל קל כזה יעלם עד גיל 7-10 אבל הכתובת הנכונה היא בפורום נוירולוגיה פדיאטרית כאן באתר. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי