איבוד זיכרון לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

23/08/2010 | 15:25 | מאת: רינת

אבי לאחר שעבר אירוע מוחי לפני חודשיים איבד את הזיכרון באופן חלקי . מה ניתן לעשות עם המצב הרופא משפחה לא מעוניין לתת הפנייה לבית חולים שיקומי פלימן בחיפה מה ניתן לעשות על מנת לשפר את הזיכרון או לעזור לו תודה רינת

23/08/2010 | 17:00 | מאת: אבירם

שלום אני מטפל כרגע באריה שעבר שבץ מוחי. הטיפול בשיפור זיכרון ,קריאה ,חישוב ויכולות שכליות שהלכו לאיבוד. בהחלט יש התקדמות! לפרטים: 0504060337 04-6288516 זיכרון יעקב

25/08/2010 | 23:52 | מאת: איציק מעמותת נאמן

שלום אינני רופא.תשובתו תגיע גם כן. אינני מכיר את המפרסם שמציע את עצמו. אני מציע לעיין בתשובתו של ד"ר גוטליב. בנוסף אני מציע לבקש במרפאה של אביך לאחר מילוי טופס הערכה תיפקודית פגישות טיפוליות עם מרפא בעיסוק (מגיע לפי סל התרופות 12 טיפולי חינם בשנה ואם הנכם חברים בכללית מושלם תוספת טיפולים מעל 10 בהנחה ניכרת )כל הטיפולים הללו כוללים תרגולים בבית ואצל המטפל טכניקות לזכרון שיעזרו לו לקדד ולשלוף מהזכרון ולתפקד הכי טוב שאפשר. מידע נוסף תמצא באתר למרפאים בעיסוק.

26/08/2010 | 15:29 | מאת: רינת

משום מה הרופא המטפל מסרב להפנות או לתת סוג של עזרה כל שהיא והפחד שהוא יסתגל למצב שהוא לא זוכר או יהפוך את מצבו לשגרת חיים גדל....תודה על העזרה והייעוץ רינת

26/08/2010 | 15:29 | מאת: רינת

משום מה הרופא המטפל מסרב להפנות או לתת סוג של עזרה כל שהיא והפחד שהוא יסתגל למצב שהוא לא זוכר או יהפוך את מצבו לשגרת חיים גדל....תודה על העזרה והייעוץ רינת

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי