מה זה אומר??

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

16/08/2010 | 17:32 | מאת: לורה

אימי בת 54 קמה בבוקר כאשר הפה שלה זז לצד מה זה אומר? ממה זה קורה? האם זה סוג של אירוע? סוג של שבץ

21/08/2010 | 12:39 | מאת: איציק מעמותת נאמ"ן

אינני רופא תסמינים לא ברורים ,לא רגילים פתאומיים ובעיקר "דחיל"ק"= לקויים ב:דיבור ,חיוך,יד,לשון ...) נגשים מייד לחדר מיון חשוב מאוד תוך פחות מ3 שעות ואחר כך לרופא משפחה ולנוירולוג ואם עדיין אתם לא רגועים מבקשים פגישה לחוות דעת שנייה !! עם ד"ר גוטליב מתל השומר או פרופסור בורנשטיין מאיכילוב או כל רופא נוירולוג המופיע ברשימת המומלצים באינטרנט כשבידך תוצאות הבדיקה הקלינית והרפואחת של הנוירולוג אליו לקחת את אמך. רפואה שלימה איציק מעמותת נפגעי אירוע מוחי = עמותת נאמ"ן www.neeman.org.il

22/08/2010 | 14:35 | מאת: דר' דניאל גוטליב

יש אבחנה מבדלת בין עיוות "מרכזי" המצביע על בעיה תוך מוחית כדוגמת שבץ מוחי או אחר ובין עיוות "פריפרי" המצביע על בעיה אחרת כדוגמת וירוס. אין מנוס מבדיקה נוירולוגית. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי