הסבר לבדיקת C T של אמי בת 95

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/01/2008 | 09:31 | מאת: ענת

אם הבדיקה תקינה - למה אמרו לנו שיש לה אלצהיימר? למה היא איבדה את תחושת הזמן? למה היא לא יודעת איפה היא נמצאת? התשובה שלך, ד"ר גוטליב, היא עלבון לאינטליגנציה. מוטב היה אם היית כותב שאינך מעוניין. או מסרב להסביר אני רציתי להבין מה קורה אצל אמא במוח, ומה משמעות המונח אטרופיה צרבלרית. חבל שהתשובה כל כך סתמית.

12/02/2008 | 11:08 | מאת: דר' דניאל גוטליב

מצטער שאת מרגישה כמו שאת מרגישה. אבחנת אלצהיימר אינה נעשית דרך בדיקת CT. גשי לאתר שלנו וקראי יותר על המחלה ואופן האבחון שלה www.pnaivebriut.com כ"כ נצלי את הקישורית בדף הבית לאתר של עמותת אלצהיימר ולמדי גם שם בקשר למחלה ולאבחונה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי